Carane Feed kucing lan carane milih pangan kucing?

Kucing iku karnivora, elinga supaya ora dipakani sembarangan
1. Aja mangan coklat, bakal nyebabake keracunan akut amarga komponen theobromine lan kafein;
2. Aja Feed susu, iku bakal nimbulaké diare lan malah pati ing kasus abot;
3. Coba feed panganan kucing kanthi rasio sing seimbang kanggo mesthekake kabutuhan saben dina kucing kanggo protein lan unsur tilak sing dhuwur;
4. Kajaba iku, aja mangan kucing nganggo balung pitik, balung iwak, lan liya-liyane, sing bakal nyebabake pendarahan internal.Wetenge kucing rapuh, muga-muga dipakani kanthi ati-ati.

Nutrisi sing dibutuhake kucing sampeyan
Kucing minangka karnivora lan mbutuhake protein sing dhuwur.
Ing proporsi nutrisi sing dibutuhake kucing, protein 35%, lemak 20%, lan sisa 45% karbohidrat.Manungsa mung duwe 14% lemak, 18% protein, lan 68% karbohidrat.

Taurine - Nutrisi Penting
Rasa kucing beda karo rasane manungsa.Uyah iku pait ing rasa kucing.Yen panganan kucing dicampur karo uyah kakehan, kucing ora bakal mangan.

Apa sing luwih asin?- Taurine

Kanggo kucing, taurine minangka bahan penting ing panganan kucing.Bahan iki bisa njaga penglihatan normal kucing ing wayah wengi lan uga apik kanggo jantung kucing.

Ing jaman biyen, kucing seneng mangan tikus lan iwak amarga protein tikus lan iwak akeh taurine.

Mulane, yen pemilik kewan menehi panganan kucing kanggo wektu sing suwe, dheweke kudu milih panganan kucing sing ngandhut taurine.Iwak segara jero ngemot akeh taurine, mula nalika tuku panganan kucing lan ndeleng dhaptar bahan paket, coba pilih panganan kucing karo iwak segara ing wiwitan.

Iwak segara jero uga ngandhut asam lemak tak jenuh, sing apik banget kanggo kesehatan wulu kucing, utamane kucing rambut dawa kayata kucing Persia, lan luwih akeh perhatian kudu dibayar kanggo nambah asupan asam lemak tak jenuh ing diet.

Umumé, isi protein panganan kucing sing cocog kanggo kucing diwasa kudu watara 30%, lan isi protein panganan kucing kudu luwih dhuwur, umume watara 40%.Pati minangka tambahan sing ora bisa dihindari kanggo puffing panganan kucing, nanging coba pilih panganan kucing kanthi kandungan pati sing kurang.


Wektu kirim: Apr-08-2022