Freeze garing bebek kucing nambani grosir beku panganan kucing garing

Katrangan singkat:

Mira Pet Food Co., Ltd milih bebek berkualitas tinggi tanpa aditif liyane, sing nduweni nilai nutrisi sing dhuwur lan cocok kanggo kabeh kucing.Cocog kanggo anak kucing, kucing ngandhut, lan kucing diwasa, sampeyan bisa ndeleng manawa kebak protein.We offer beku pepe bebek karo kabèh dodo bebek, lan uga bisa digawe menyang kothak kothak cilik ing request customer kang.Kabeh produk bakal disterilisasi kaping pindho sajrone produksi kanggo njamin keamanan lan kesehatan panganan.


Detail Produk

Tag produk

Pengenalan produk bebek beku

Bebek beku digawe saka daging bebek mentah sing seger.Iki beku ing minus 35 ° C banjur dehidrasi lan garing.Daging dehidrasi rasane luwih sugih, lan amarga proses khusus, nutrisi ing daging bisa ditahan.Umume kucing luwih seneng mangan.Amarga daging ing beku-pepe iku daging murni, protein ing beku-pepe punika relatif sugih, lan kucing bisa nambah protein nalika mangan.
Komponen nutrisi utama daging bebek yaiku protein, isi protein luwih dhuwur tinimbang daging ternak, lan isi lemak moderat lan merata.Daging bebek ngandhut luwih akeh vitamin B lan vitamin E tinimbang daging liyane.Mira Pet Food Co., Ltdprodusen makanan kucing beku kering.
Bebek beku garingDaging ngandhut protein, lemak, kolesterol, vitamin A, sodium, kalsium, kalium, magnesium, yodium, fosfor lan nutrisi liyane.Konsumsi moderat bisa nambah macem-macem nutrisi sing dibutuhake kucing.Ing antarane, protein minangka nutrisi utama kanggo pembentukan lan pertumbuhan jaringan.Lemak bisa mbantu nyerep vitamin sing larut ing lemak lan nyedhiyakake asam lemak sing dibutuhake.Fosfor mbantu njaga fungsi normal membran sel.

♦ ♦ ♠ ♠ ♠ ♠ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠ ♠.) ♦♦ ♠ ♦ ♦ ♦ ♦ ♠ ♦

Keuntungan saben jinis panganan beku-pepe kanggo kucing

Freeze Ayam Kering: Protein kualitas dhuwur, kurang lemak, daging kanthi kecernaan paling dhuwur.Dianjurake kanggo kucing sing nyoba beku-pepe kanggo pisanan.
Bebek Kering Beku: Sugih ing vitamins B lan E, iku mbantu kesehatan kulit lan inflammation, lan alam kelangan mbantu nyuda reregetan luh lan dipun promosiaken efek mbusak geni.
Freeze Salmon Kering: Iku sugih ing asam lemak tak jenuh (DHA) OMEGA3, kang ora mung bisa beautify rambute, nanging uga duwe efek antioksidan lan jantung.
Cod Kering Beku: Kurang lemak banget, protein dhuwur, sugih DHA, vitamin AD, utamané cocok kanggo kucing lemu lan tuwa sing butuh diet protein rendah kolesterol.
Beku Ati Ayam Kering, Beku Daging Sapi Kering, Beku Ati Ayam Kering: Organ internal sugih vitamin A, ningkatake penglihatan, ningkatake perkembangan, njaga kesehatan kulit, lan ningkatake kekebalan.Lan sugih ing klompok vitamin B, wesi lan vitamin C;bisa nutrisi getih, perawatan kulit, lan nglindhungi kesehatan jantung (kolesterol ati dhuwur, mula ora dianjurake kanggo mangan luwih akeh, mung 3-8 gram tilak saben dina)
Freeze Puyuh Kering: Daging puyuh ngandhut lisin, asam glutamat (kagolong enem asam amino esensial supaya kucing bisa urip)

 

freeze-dried-duck
freeze-dried-food-4
freeze-dried-food-6
freeze-dried-food-2
freeze-dried-food-7

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan